64 76 12 11

Om os

PentaCon A/S er en kompetent og erfaren spiller indenfor ERP og IT infrastruktur, med hovedsæde i Tommerup.
Omdrejningspunktiet i vores virksomhed er Microsoft Dynamics C5, som vi tilpasser og egenudvikler løsninger i, med kundens behov i centrum.

PentaCon A/S er en unik samarbejdspartner, hvor service og ansvarlighed overfor vores kunder er kerneværdierne, og niveauet er blandt markedes absolut højeste.

 

Som nyligt medlem af Udvikling Assens, er det vores ønske at komme det lokale erhvervsliv i området nærmere, hvor vi med vores kompetencer og mange årige erfaring på markedet, samt samlede, integrerede løsninger med kundens virksomhed og behov i centrum, kan hjælpe netop din virksomhed til bedre profilering, optimering af processer, reducering af omkostninger og en problemfri IT hverdag.

 

Profilbrochure 
Hvad kan vi bibringe din virksomhed?

PentaCon A/S indgår typisk som sparringspartner i forbindelse med optimering af forretnings-processer - i tæt samarbejde med hver enkelt kunde. Vi hjælper dig med at få overblik over din ERP-løsning, og du bliver fulgt helt over målstregen.

Med den korrekte rådgivning får du mest mulig udnyttelse af din C5-løsning


Vore værdier

Vi har et overordnet sæt værdier, som vi bevidst værner om. Disse er karakteriserende på den måde hvorpå vi agerer overfor vores kunder, kolleger og samarbejdspartnere i det hele taget.

 

Ansvarlighed

Overfor de opgaver vi påtager os, hvilket opnås ved at overholde de aftalte tidsfrister og aftalens omfang. Vores fælles mål er at give vore kunder en god og tillidsfuld oplevelse.

 

Troværdighed

En helt afgørende værdi, når kerneforretningen er at beregne vore kunders omkostninger og tidsforbrug. At være troværdig er, at vi som firma lever op til vores ansvar og gør os fortjent til vore kunders tillid.

Vore kunder skal opfatte vores samarbejde som et partnerskab baseret på åben og ærlig kommunikation, anvendelse af sund fornuft og hvor respekt for kundens budget, tidsplan og fremtidige funktionalitet har højeste prioritet. Ikke mindst skal vore kunder føle, at vi ønsker at opbygge en langsigtet relation.

 

Team ånd

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og derfor stræber vi efter at være en god og attraktiv arbejdsplads, hvor faglighed og fællesskab er i højsædet. Følelsen af at være en del af et team har stor værdi for evnen til at løfte i flok.