64 76 12 11

Hvad får du?

PentaCons hjemmeside system er baseret på Umbraco, med de nyeste teknologier, SEO og optimeret til forskellige platforme som f.eks. smartphone og tablet. Desuden har PentaCon udviklet en portefølje af moduler og skabeloner, der har til formål at gøre løsningen yderligere attraktiv –hvor der udvikles løbende både på nye moduler og skabeloner. Alt dette tilbyder vi dig gratis.

 

"Gratis siger du, og hvad så med alt det med småt..?"

 

Det eneste der er med "småt" er, at du betaler et beskedens månedligt abonnement på kr. 198,00,- som går til hosting og databaseplads.

 

Så når vi siger gratis, så mener vi gratis. Det vi tilbyder kvit og frit er:

 

  • PentaCon Standard CMS - kr 9.999,-
  • Opsætning af forside med logo og slideshow - kr. 995,-
  • Opsætning af kontaktside - kr. 995,-
  • Opsætning af op til fire undersider med tekst og billeder - kr. 2.995,-
  • Opsætning og idriftsættelse af site - kr. 1.500,-
  • Tilpasning af DNS (internet adresse) - kr. 495,-

 

Det eneste vi skal bruge fra jer er:

  • Logo (min. 600px bred)
  • 1- 4 billeder til forside slide (min. 2000px bred)
  • 3 Billeder til bunden af forsiden (min 500px bred)
  • Tekst og billeder til op til fire underside.

 

Så sætter vi sitet op for jer. Har I behov for mere end fire underside, har i altid muligheden selv for at oprette alle de undersider i vil. Ellers står vi også til rådighed, hvor i vil blive faktureret efter PentaCons gældende timepriser.

 

PentaCon Standard CMS indeholder følgende features:

• Responsive sider
Løsningen er forberedt til forskellige platforme som f.eks. desktop, smartphone og tablet.

 

• Forside
Forsiden har nogle standard funktioner som fremgår på alle skabelonerne. Dette er topmenu, telefon nr., logo, hovedmenu, slideshow, firma kontakt, footer links og sociale media. Ud fra valgt forsideskabelon, varierer de resterende moduler på forsiden.


• Slideshow på forsiden

Der kan i princippet oprettes et ubegrænset antal slides til slidshow modulet. Det enkelte slide kan indeholde et billede, en tekst samt et link til en underside. Slideshow modulet kan derover konfigureres med billedhastighed, fadehastighed, automatisk billede skift, visning af pager samt visning af navigationsknapper til manuelt skift af billeder.

• Nyhedsruller på forsiden
Der kan oprettes et ubegrænset antal nyhedsemner til nyhedsrulleren. Den enkle nyhed kan indeholde en overskrift, tekst, et link til underside samt et billede. Nyhedsrulleren kan derudover konfigureres med et rulleinterval samt til automatisk rulning. Nyhedsrulleren findes i nogle af vores standardskabeloner.

• Teaser på forsiden med overskrift, tekst og link til underside
Teaser som vises på forsiden, kan oprettes i et ubegrænset antal emner, der kan dog kun vises det antal emner som skabelonen er designet til. Emner skal tildeles en overskrift, en tekst og linke til en underside som er oprettet i løsningen, for er få det fylde udbytte.

• Teaser på forsiden med overskrift, billeder, tekst og link til underside
Som teaser oven over, kan denne også oprettes i et ubegrænset antal emner, men dog kun benyttes det antal som skabelonen er designet til. Emnerne kan indeholde, en fælles overskrift for alle emnerne. Til hvert emne skal der tildeles en overskrift, en tekst og linke til en underside som er oprettet i løsningen.

• Standardskabelon med tekst og et eller tre billeder
Der leveres fire undersideskabeloner til standardløsningen, der består af en overskrift, en tekst samt mulighed for at indsætte et eller tre billeder. Tillige leveres der skabeloner, så billederne kan vises i bunden af siden eller i højre side.

• GridBox
GridBox er et kolonnesystem, hvor der kan vælges mellem en til seks kolonner. Hvert felt i kolonnen kan indeholde overskrift, billede, brødtekst, samt link til dokument eller underside.

 

• YouTube
På denne underside kan man vedhæfte en film direkte fra YouTube, som vil blive vist på siden, yderligere kan der tilføjes overskrift og tekst til. Her benyttes en WYSIWYG editor for at gøre det muligt.

• Billedgalleri
Modulet tilbyder oprettelse af multiple gallerier. Et galleri kan konfigureres med en overskrift, en maksimal billedstørrelse, en beskrivelse af galleriet samt et link til en billedmappe i mediearkivet i Umbraco. Såfremt der er tilknyttet en tekst til et billede, vil teksten blive vist i galleriet.

• Kontaktformular med Google Maps
Kontaktformularen funktionalitet gør det muligt at sende en besked til webadministratoren, der kan konfigureres med emnefelt, modtager, cc, samt en bekræftelsesside hvortil webkunden føres hen til bekræftelse på afsendt besked. Det er yderligere muligt at konfigurere virksomhedens adresse til visning. Kortvisningen er fra Googles service af en given adresse. Funktionaliteten er afhængig af Googles service, og ophører såfremt Google ikke længere stiller servicen frit til rådighed.

• Grundlæggende SEO faciliteter
Mulighed for at indsætte enkle nøgleord, der kan optimere hjemmesiden til søgemaskinerne. Yderligere nu flere steder man kan få nævnt sin hjemmeside, gør det også muligt at optimere sig på søgemaskinerne.

• WYSIWYG editor
WYSIWYG (What You See Is What You Get) er en editor med mulighed for basal oprettelse af websider. Der henvises til Umbraco for denne editors funktionalitet og begrænsninger.

 

Udover standard systemet er der mulighed for udvidelse i form af en Webshop, baseret på uCommerce med integrations mulighed til Microsoft Dynamics C5.

 

Det er muligt at udvide løsningen med et salgsmøde uden beregning. Her vil PentaCon præsenterer alternative ydelser til standard løsningen. Såfremt kunden herefter ønsker en udvidet løsning eller tillægsydelser, etableres der et møde med systemudvikler og/eller en webdesigner fra PentaCon med henblik på at afdække krav til design, funktionalitet og indhold. Disse møder vil blive faktureret efter PentaCons gældende timepriser.


PentaCon tilbyder kursus til løsningen. Prisen varierer efter hvor mange deltagere der er tilstede. Udgangspunktet er derfor, at I selv kan/skal vedligeholde indholdet på jeres hjemmeside, for på den måde at kunne holde omkostningerne nede.

 

Hent PDF